Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Jeugdland Almere Haven

Op de jeugdlanden kun je vooral hutten bouwen, skelteren en trampolinespringen. Hutten bouwen zorgt voor meer zelfvertrouwen, onafhankelijkheid, vergroot jouw probleemoplossend vermogen en de ontwikkeling van jouw fantasie. Maar ook samenwerken en onderhandelen komen aan bod wanneer je samen een hut bouwt. En wat dacht je van het ruimtelijk inzicht dat je nodig hebt om een hut stabiel en ruim genoeg te maken? Lekker buiten spelen, in beweging zijn en van de natuur genieten.

 

Voor wie?

Jongens en meisjes van 7 t/m 14 jaar.

Bezoekadres:

Uithof 51
1351XB Almere

Contact informatie

Telefoon:
036 3035232
E-mail:
jeugdlandhaven@deschoor.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline