Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Talk 'n Joy club

Kinderen in een gezin met een verslaafde ouder groeien vaak op onder moeilijke omstandigheden. Voor kinderen met een verslaafde vader of moeder is er een Talk 'n Joy club. Door allerlei activiteiten te doen, worden de vaardigheden en zelfredzaamheid van deze jongeren vergroot. Bovendien helpen de positieve ervaringen en het contact met lotgenoten om de situatie thuis beter aan te kunnen. Bij Talk ’n Joy ontdekken de jongeren dat ze niet alleen staan en leren ze wat ze kunnen doen om zich beter te voelen.

Elke zomer is er ook een Talk 'n Joy vakantieweek.

Voor wie?

Kinderen van 8 t/m 23 jaar van een verslaafde ouder uit Almere, Lelystad en Noordoostpolder.

Bezoekadres:

Randstad 22 183
1316BM Almere

Contact informatie

Telefoon:
088 3822887
E-mail:
vragen@tactus.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline