Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Geld lenen

Heeft u (contant) geld nodig, maar lukt u niet om een lening te krijgen? Dan kan in bepaalde gevallen Kredietbank Nederland uitkomst bieden.

De Kredietbank verstrekt leningen aan mensen met een laag inkomen en/of mensen boven de 65 jaar. De gemeente kan soms borg staan voor de lening en/ of betaalt een aanvulling

Kijk op de website van Krediet Nederland voor de mogelijkheden en de voorwaarden. 

Bezoekadres:

Haagbeukweg 143-145
1318MA ALMERE

Contact informatie

Telefoon:
088 6262777
E-mail:
info@kbnl.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline