Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

No Budget Restaurant

Het No Budget Restaurant geeft gratis maaltijden aan ruim 300 gezinnen uit Almere. Onder de doelgroep horen minderbedeelde gezinnen en senioren in Almere die leven van een uitkering en/of in schuldhulp terecht zijn gekomen, waardoor er dus weinig geld te besteden is aan leuke dingen. Zij mogen één keer per maand met het gezin in het No Budget Restaurant komen dineren.

De stichting heeft in drie buurtcentra in Almere een restaurant: Kolkzicht, De Ruimte, Corrosia.

Contact informatie

E-mail:
nobudget.al@gmail.com

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline