Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

V.I.P. 2B

Jongerencentrum Place2B organiseert wekelijks samen met jonge (aanstaande) ouders t/m 27 jaar en een vrijwilliger een VPI2B bijeenkomst.

De wisselende activiteiten zijn gericht op verschillende opvoedkundige gebieden waaronder: opvoeding (stellingenspel), veiligheid (kinder-EHBO) maar ook is er ruimte voor ontspanning (b.v. bingo, professionele foto shoots) en daarnaast is er genoeg tijd om gezellig met elkaar te kletsen en ervaringen uit te wisselen.

Het programma wordt samengesteld aan de hand van wensen en behoefte van de deelnemers en is inclusief (gratis) lunch. Veiligheid en gezelligheid staat centraal bij VIP2B.

Een plek waar iedereen zichzelf kan zijn, het sociaal netwerk kan verbreden, kinderen met elkaar spelen en het vooral gezellig met elkaar hebben.

Voor wie?

Jonge (aanstaande) ouders

Bezoekadres:

Wipmolenweg 54
1333gs Almere

Contact informatie

E-mail:
mikkers@deschoor.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline