Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

BUDO project

Laagdrempelige preventie aanpak voor jongeren die kwetsbaar zijn voor het ontwikkelen van verslavingsproblematiek. De jongeren komen 1 keer per week kickboxen. Tijdens het sporten wordt er door Tactus contact gelegd met de jongeren om hen voorlichting te geven, te motiveren zijn/haar gebruik te minderen of in behandeling te gaan. Discipline en conditie zijn een belangrijke onderdelen van het project. Jongeren kunnen drie maanden deelnemen aan BUDO. Na drie maanden vindt er een evaluatie plaats.

Locatie
3 Locaties in de gemeente Almere  (spreekuuradres).

Voor wie?

Almeerse jongeren van 12-23 jaar die geen middelen gebruiken, maar wel een risico lopen voor het ontwikkelen van verslavingsproblematiek en/of experimenteel tot risicovol middelen gebruiken.

Bezoekadres:

Keulenstraat 3
7418ET Deventer

Contact informatie

Telefoon:
088 3822887
E-mail:
vragen@tactus.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline