Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Website Jouwggd

Jongeren in Flevoland kunnen op JouwGGD.nl betrouwbare informatie vinden over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol, roken, drugs en media.

Alle informatie is gecheckt en gemaakt door (medische) professionals. Ook kunnen jongeren op de website (anoniem) chatten en mailen met een GGD-arts of jeugdverpleegkundige. Daarnaast is er ook een openbare reactiemogelijkheid op de website. Hier kunnen jongeren op onderwerpen reageren of vragen stellen over het betreffende onderwerp.


Voor wie?

Jongeren tussen de 13 en 23 jaar.

Bezoekadres:

Noorderwagenstraat 2
8223AM Lelystad

Contact informatie

Telefoon:
0320 276211
E-mail:
post@ggdflevoland.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline