Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Uitgifte voedselpakketten

Door onvoorziene omstandigheden of verkeerde keuzes kan je onverwacht in financiële problemen komen. Het kan zelfs zover komen dat er geen geld is om eten te kopen.

Waardoor je in problemen bent gekomen maakt de stichting niet uit, als er nood is helpen ze. Voedselbank Almere is er dan om te zorgen dat er een verse, gezonde maaltijd op tafel komt.

Aanmelden kan via het Voorzieningen Loket Almere (VLA). Zij beoordelen of je in aanmerking komt. 

Bezoekadres:

De Steiger 122
1351AL Almere

Contact informatie

Telefoon:
036 7505085
E-mail:
secretariaat@voedselbankalmere.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline