Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Makkelijk Lezen Plein

Op de jeugdafdeling is een speciale plek voor kinderen die lezen niet zo gemakkelijk vinden. Deze plek heet het Makkelijk Lezen Plein.

Lezen is leuk. Maar voor kinderen met een leesbeperking is lezen vooral moeilijk. Ook Superboek helpt je daarbij! Op de website van Superboek vind je de meest actuele titels in gesproken vorm, in braille of Jumboletter voor alle leeftijden.

Bezoekadres:

Stadhuisplein 101
1315XC ALMERE

Contact informatie

Telefoon:
036 5486000
E-mail:
info@denieuwebibliotheek.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline