Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Aanvraag voor meubels of witgoed

Het Meubel- en WitgoedLoket Almere helpt personen en gezinnen die door uiteenlopende oorzaken niet de financiële middelen hebben om (huishoudelijke) goederen aan te schaffen - ook niet tweedehands - die ze hard nodig hebben.

Denk hierbij aan mensen die na een echtscheiding, een periode van dakloosheid of begeleid-wonen (weer) een eigen woonruimte krijgen toegewezen en dan meestal geen eigen meubels hebben of geld om deze aan te schaffen.

Via maatschappelijk werkers of andere hulpverleners kunnen zij een aanvraag indienen bij het MWLA.

Bezoekadres:

De Steiger 122
1351AL Almere

Contact informatie

Telefoon:
036 7505085
E-mail:
info@mwla.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline