Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Activiteiten voor volwassenen in De Glasbak

De Glasbak kent een groot aantal vaste activiteiten. Dit zijn activiteiten die het gehele jaar door op vaste tijdstippen worden georganiseerd door amateurkunstenverenigingen, stichtingen, culturele ondernemers en clubs. 
 

Naast de vaste activiteiten vinden er regelmatig andere activiteiten plaats.

Bezoekadres:

Lierstraat 21
1312JZ Almere

Contact informatie

Telefoon:
036 5464895
E-mail:
glasbak@deschoor.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline