Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Get a Grip

Het project Get a Grip van Humanitas biedt online en offline hulp aan jongeren van 16 tot 27 jaar bij geldzaken.

Samen met een goed getrainde vrijwilliger ga je aan de slag met je financiële administratie. Inkomsten, uitgaven en (eventuele) schulden worden hierbij inzichtelijk en overzichtelijk gemaakt.

De vrijwilligers van Get a Grip zijn zelf jongvolwassenen en bieden naast de financiële ondersteuning een luisterend oor.

Voor wie?

Almeerse jongeren van 16 - 24 jaar.

Bezoekadres:

Busplein 26
1315KV Almere

Contact informatie

Telefoon:
06 22258335
E-mail:
GetaGrip.Almere@humanitas.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline