Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Even op Adem

Het kan zijn dat het gezinnen door omstandigheden niet lukt om met hun kind(eren) op vakantie te gaan of om er regelmatig op uit te trekken in de zomervakantie. In dat geval biedt Humanitas Even op Adem de mogelijkheid om kinderen kosteloos een vakantiegevoel te laten beleven bij een Almeers gastgezin. 

Het kind kan zorgeloos ontspannen en genieten in een andere omgeving. Tegelijkertijd komen de ouder(s) ook even op adem Gastgezinnen worden zorgvuldig geselecteerd en ouder(s) kunnen uitgebreid kennismaken met het gastgezin. 

Bezoekadres:

Busplein 26
1315KV Almere

Contact informatie

Telefoon:
06 17109658
E-mail:
o.eising@humanitas.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline