Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Oudercursus Help, mijn kind kan niet zonder

Een cursus voor ouders en opvoeders met kinderen die problematisch alcohol drinken of te veel drugs gebruiken, overmatig gamen of gokken.
In vier avonden en een terugkomavond wordt met name ingegaan op de communicatie in het gezin en krijgt u praktische informatie om anders met uw kind om te gaan.

Locatie
Flevoland, wordt aangeboden in alle gemeentes en online. 

Voor wie?

Ouders van jongeren van 12-23 jaar in Flevoland.

Adres:

Postbus 154
7400AD DEVENTER

Contact informatie

Telefoon:
088 3822887
E-mail:
vragen@tactus.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline