Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Ben jij mantelzorger?

Op het Mantelzorgplein Almere vinden mantelzorgers activiteiten die speciaal voor hen worden georganiseerd in Almere. Cursussen, trainingen, ontspanning en ontmoeting. Ook professionals kunnen op het mantelzorgplein terecht voor gerichte workshops op maat of informatie en advies.

De activiteiten op het mantelzorgplein worden aangeboden door diverse aanbieders in Almere.
Organisaties, instanties, professionals die activiteiten aanbieden voor mantelzorg kunnen hun aanbod op het mantelzorg, geheel kostenloos, aanbieden.

Voor wie?

Mantelzorgers en hulpverleners

Bezoekadres:

Wagenmakerbaan 43
1315BC Almere

Contact informatie

Telefoon:
036 5297550
E-mail:
info@mzpa.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline