Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Consultatiebureau 0-4 jaar

Tijdens de baby- en peuterperiode bezoekt u meerdere keren het consultatiebureau bij u in de buurt. Jeugdartsen, verpleegkundigspecialisten en jeugdverpleegkundigen van de jeugdgezondheidszorg geven u advies, onderzoeken uw kindje en geven de benodigde vaccinaties. Tijdens de bezoeken wordt gelet op de groei, de algehele ontwikkeling en gezondheid van uw kind en bieden ondersteuning op het gebied van voeding, verzorging en opvoeding.

Inloopspreekuur
Tijdens het inloopspreekuur kunt u zonder afspraak binnen lopen om uw kindje te wegen en te meten, om een afspraak te verzetten of te maken of om een korte vraag te stellen. U kunt ook een afspraak maken voor een telefonisch spreekuur.

Locatie
U vindt de consultatiebureaus van JGZ Almere verspreid over de stad in diverse gezondheidscentra.

Voor wie?

Ouders met baby's en peuters van 0-4 jaar

Bezoekadres:

Boomgaardweg 4
1326AC Almere

Contact informatie

Telefoon:
088 0029909
E-mail:
info@jgzalmere.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline