Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Stevig Ouderschap

Bij Stevig Ouderschap (Prenataal) is er tijd om gesprekken te hebben over de verwachtingen en uitdagingen van het (aanstaande) ouderschap en over opvoeding. Vooral als u opziet tegen het (aanstaande) ouderschap, of u zich zorgen maakt over uw relatie, uw rol als moeder (en/of vader) of de toekomst van uw kind. De jeugdverpleegkundige luistert naar u en denkt met u mee. Ze geeft eventueel advies en kijkt samen met u naar oplossingen voor mogelijke problemen.

Voor wie?

(Aanstaande) ouders

Bezoekadres:

Boomgaardweg 4
1326AC Almere

Contact informatie

Telefoon:
088 0029920
E-mail:
info@jgzalmere.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline