Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Intact Herstel en Zelfhulp

Intact Herstel en Zelfhulp biedt hulp aan mensen die door hun verslaving in de problemen zijn gekomen en hun naasten. Door zelfhulpgroepen en de nauwe samenwerking met Tactus Verslavingszorg wordt een gemeenschappelijk hulpsysteem aangeboden.

Intact is een onderdeel van Tactus Verslavingszorg.

Bezoekadres:

Randstad 22 183
1316BM Almere

Contact informatie

Telefoon:
06 51311465
E-mail:
almere@intactzelfhulp.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline