Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Jonge vrijwilligers: MDT

Er zijn veel jongeren die zich inzetten als vrijwilliger. Bijvoorbeeld omdat ze graag iets goeds willen doen voor een ander. Of omdat ze aan hun CV willen werken en zich alvast willen oriënteren op een aankomende baan. Vrijwilligerswerk is een ideale manier om je talenten en vaardigheden te ontwikkelen.

Voor wie?

Als je tussen de 14 en 27 jaar bent en vrijwilligerswerk wilt doen.

Bezoekadres:

Wagenmakerbaan 43
1315BC ALMERE

Contact informatie

Telefoon:
036 5341404
E-mail:
info@vmca.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline