Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Budgetmaatje

Een budgetmaatje biedt intensieve ondersteuning door je financiële vaardigheden te versterken en bijvoorbeeld mee te gaan naar afspraken en instanties. Ook biedt je maatje hulp bij het schuldhulpverleningsproces. Jullie gaan samen aan de slag om duidelijkheid en structuur aan te brengen in je financiële zaken.

Aanmeldingen verlopen via de wijkwerker, plangroep of via TOSS/Maatwerker.

Voor wie?

Inwoners van Almere met betalingsachterstanden of schulden.

Bezoekadres:

Busplein 26
1315KV Almere

Contact informatie

Telefoon:
06 35117956
E-mail:
budgetmaatje.almere@humanitas.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline