Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

De Schatkist Stedenwijk

Op het schoolplein van Het Samenspel Noord kunnen kinderen 4 dagen per week na schooltijd lekker spelen, want dan is De Schatkist er! Bij De Schatkist kun je leuke spelmaterialen lenen om direct mee te spelen. De speelcoach is altijd in de buurt. Zij helpt graag bij het verzinnen van een leuke activiteit. 

Voor wie?
Kinderen uit de Stedenwijk.

Bezoekadres:

Leeuwardenplein 34
1324BH ALMERE

Contact informatie

Telefoon:
036 5278500
E-mail:
info@deschoor.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline