Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Sport & Cultuur in Almere

Het platform Sport en Cultuur in Almere biedt inwoners– jong en oud, met en zonder beperking één overzicht van het Almeerse sport- en cultuurlesaanbod. Door het volgen van een proefles maken ze kennis met diverse sporten en culturele activiteiten. De zorgprofessional heeft hiermee handvatten om inwoners door te verwijzen naar activiteiten als dit bijvoorbeeld binnen een behandelplan past. Daarnaast laat het platform met één druk op de knop al het aanbod zien dat met een bijdrage van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere mogelijk is.

Sport en Cultuur in Almere is een initiatief van de gemeente Almere.

Voor wie?
Inwoners van gemeente Almere

Bezoekadres:

Stadhuisplein 1
1315HR Almere

Contact informatie

E-mail:
sportencultuur@almere.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline