Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Als ik later groot ben in Almere

Als ik later groot ben in Almere helpt kinderen een stapje in de richting van hun ideale toekomst! Kinderen moeten kunnen worden wat ze willen. Daarvoor hebben ze soms sportles, bijles, een laptop of iets anders nodig. Er zijn veel partijen in Almere die zich inzetten om hierbij te helpen.

Kinderen kunnen hun (toekomst)dromen posten in onze brievenbussen en wij proberen ze een stapje dichter bij hun droom te brengen. Je kunt de brievenbus  op verschillende manieren bereiken. Zowel online (website, Facebook, Instagram, Whatsapp en SMS) als offline (brievenbussen in de nieuwe bibliotheken in Almere Stad, Haven, Buiten en Poort en het inloopspreekuur op diverse locaties). Aan de hand van jouw droom of vraag gaan we met je in gesprek. Om mee te denken wat jij nu nodig hebt om een stapje dichterbij je droom te komen of wat er past bij jouw vraag.

Voor wie?

Alle kinderen van 0-12 jaar in Almere en hun ouders.

Bezoekadres:

Stadhuisplein 1
1315HR Almere

Contact informatie

Telefoon:
06 21574856
E-mail:
brievenbus@alsiklatergrootbeninalmere.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline