Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Poppodium De Meester

De Meester is hét Almeerse kernpodium. Zeer centraal gelegen midden in het centrum van Almere-Stad met een concertzaal, oefenruimtes, een kleine zaal en een café. De Meester is dé locatie in Almere waar je terecht kunt voor al je popconcerten, workshops, jamsessies, cursussen en nog veel meer. Per jaar organiseren we ruim 200 verschillende activiteiten.

De activiteiten van de Meester worden mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Bezoekadres:

Rentmeesterstraat 2
1315JS Almere

Adres:

Postbus 1220
1300BE ALMERE

Contact informatie

Telefoon:
036 5342451
036 5332780
E-mail:
info@demeesteralmere.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline