Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Stichting AGOG Almere

De AGOG biedt hulp aan mensen die problematisch gokken en aan mensen die problemen hebben met het gokgedrag van iemand die hen lief is. Dit gebeurt in de vorm van structurele groepsbijeenkomsten van anonieme gokkers en de naasten van de gokkers.

Aanbod

  • Voorlichting
  • Belangenbehartiging
  • Lotgenotencontact

Wekelijks worden er op vele plaatsen in Nederland AGOG bijeenkomsten georganiseerd. Er zijn groepsbijeenkomsten voor mensen met een gokverslaving: de bijeenkomsten van de Anonieme Gokkers. Daarnaast worden aparte groepsbijeenkomsten georganiseerd voor mensen die met het problematische gokken van een naaste willen leren omgaan: de bijeenkomsten van de Omgeving Gokkers. Deze bijeenkomsten vormen de basis om samen succesvol te stoppen met gokken.

Om te weten waar de groep in Almere bijeenkomt, kun je het mobiele telefoonnummer bellen na 18.00 uur of in het weekend. Of neem contact op via het algemene reactieformulier op de website.

Contact informatie

Telefoon:
0320 213602
06 16626878
0800 2277722
E-mail:
info@agog.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline