Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

PLANgroep Almere

PLANgroep is specialist in schuldhulpverlening en budgetbeheer. Inwoners van Almere die hulp bij geldproblemen nodig hebben kunnen zich direct bij PLANgroep melden. Zij vullen een digitale vragenlijst in. Op basis hiervan en van een intakegesprek wordt bepaald welk einddoel haalbaar is en welke partij het traject gaat uitvoeren. PLANgroep neemt dan bijvoorbeeld contact op met de schuldeisers van de klant om te proberen tot een schuldregeling te komen. 

Bezoekadres:

Stadhuisplein 1
1315HR Almere

Contact informatie

Telefoon:
036 5395950
E-mail:
almere@plangroep.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline