Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Stichting Jarige Job

Stichting Jarige Job wil de kloof tussen arme en rijke kinderen zo veel mogelijk dichten en maakt verjaardagen mogelijk voor kinderen van 4 tot en met 18 jaar die hun verjaardag eigenlijk niet kunnen vieren omdat daar geen geld voor is.

Jarige Job geeft geen geld maar een verjaardagsbox ter waarde van € 35,- met alles voor het vieren van een echte verjaardag. Zoals slingers, ballonnen, taartmix, traktaties, wat lekkers voor thuis en cadeautjes.

Jarige Job werkt samen met de Voedselbank. Van de gezinnen die daar geregistreerd staan, is het duidelijk dat ze in financiële nood verkeren. Via de Voedselbank worden de anonieme boxen verspreid onder de ouders. Tevens werkt Stichting Jarige Job samen met andere maatschappelijke organisaties en instellingen die zich richten op kwetsbare kinderen in Nederland, zoals Jeugdfonds Sport & Cultuur, St. Leergeld en Nationaal Fonds Kinderhulp in het samenwerkingsverband Sam& voor alle kinderen.

Zie ook www.samenvoorallekinderen.nl

Adres:

Van Nelleweg 1
3044BC ROTTERDAM

Contact informatie

Telefoon:
010 7370348
E-mail:
info@stichtingjarigejob.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline