Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Het Poorthuis

Het Poorthuis biedt plek aan jongeren die niet meer thuis kunnen wonen, maar het zelfstandig nog niet redden. Vrijwilligers van Het Poorthuis bieden coaching aan de jongeren. We werken er samen aan dat zij de stap kunnen zetten om zelfstandig te gaan wonen.

Op de begane grond van Het Poorthuis vind je het ontmoetingscentrum. Daar worden activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. Activiteiten zoals een high tea, buurtdiner en kinder-of tienerclub. In samenwerking met de Schaapspoort is er meerdere keren per week een inloop waar iedereen welkom is voor een praatje, luisterend oor en praktische hulp.

Bezoekadres:

Merlijnplantsoen 17
1363WS Almere

Contact informatie

E-mail:
info@poorthuisalmere.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline