Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Coomans Bewindvoering

Coomans Bewindvoering is een professioneel, integer en zelfstandig bureau voor bewindvoering en budgetbeheer. Wij hebben een ruime ervaring opgebouwd in de financiële branche en hebben ons gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding bij al uw financiële zaken.

De oorzaken die vaak van invloed zijn op de financiële problematiek waarmee particulieren kampen, zijn ons bekend. Wij zijn dan ook alert op de signalen achter vragen en wensen en denken mee in het belang van onze cliënten. Samen wordt naar een langdurige oplossing op maat gezocht voor uw financiën.

U mag bij Coomans Bewindvoering rekenen op een laagdrempelige toegankelijkheid.

Wij houden ervan om vlot, helder en resultaatgericht te werken. De visie van Coomans Bewindvoering is dat het belang van de cliënt voorop dient te staan. Kwaliteit, persoonlijke begeleiding, wederzijds respect en de juiste communicatie is hierbij essentieel.

Coomans Bewindvoering tracht om maatschappelijk verantwoord de juiste ondersteuning te geven aan personen die (tijdelijk) hun financiën niet zelfstandig kunnen regelen, waardoor er weer financiële en innerlijke rust ontstaat en u een gezonde en evenwichtige situatie wordt geboden. Het doel is persoonlijke begeleiding naar een financieel zorgeloze toekomst.

Bezoekadres:

Vergulde Draakstraat 19
1335WL Almere

Contact informatie

Telefoon:
085 0656975
E-mail:
info@coomansbewindvoering.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline