Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Buurtcentrum Filmwijk

De buurtcentra zijn toegankelijk voor alle Almeerders. Als je een activiteit wil organiseren voor een groep of als je als bedrijf of organisatie gebruik wil maken van een zaal voor een vergadering, neem dan contact op.

Vrijwilligerswerk doen? Ook dat kan in het buurtentrum.

Bezoekadres:

Walt Disneyplantsoen 7476
1325SX Almere

Contact informatie

Telefoon:
036 5231837
E-mail:
filmwijkcentrum@deschoor.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline