Direct naar paginainhoud

Aanbod jeugd en gezin

Op deze pagina krijg je inzicht in het aanbod voor Almeerse jeugdigen en ouders/verzorgers dat vrij toegankelijk is. Voor dit aanbod is geen beschikking nodig. Het kan preventief, aanvullend of als alternatief voor jeugdhulp worden ingezet. Via de thema’s hieronder kun je zoeken naar aanbod. Hiermee kun je jeugdigen en ouders/verzorgers gerichter informeren en/of doorverwijzen naar de juiste organisatie.

Soa Aids Nederland

Expertisecentrum voor HIV/AIDS en andere SOA.

Kerntaken

  • Het bevorderen van de kwaliteit van de soa- en aidsbestrijding.
  • De ondersteuning van mensen met hiv en soa.
  • Informatievoorziening.
  • Infolijn (Landelijke informatielijn voor iedereen met vragen over veilige seks, hiv, andere seksueel overdraagbare aandoeningen (soa) en anticonceptie.
    Laagdrempelige service via laag beltarief, gratis e-mailservice en de mogelijkheid anoniem te blijven. Werkt met professionele voorlichters.

Bereikbaarheid Infolijn
Maandag-woensdag: 10:00 - 18:00 uur
Donderdag-vrijdag: 14:00 - 18:00 uur
Raadpleeg de website voor mogelijkheden en tijden om te chatten.

Bezoekadres:

Condensatorweg 54
1014AX Amsterdam

Contact informatie

Telefoon:
0900 2042040
020 6262669
E-mail:
info@soaaids.nl

Samenwerking GGD Flevoland en gemeente Almere

De informatie over organisaties en hun aanbod is afkomstig uit de Sociale Kaart Flevoland. GGD Flevoland neemt jaarlijks contact op met alle aanbieders om de gegevens te controleren.

Merk je dat er aanbod ontbreekt? Geef dit dan door via socialekaart@ggdflevoland.nl of (als het gaat om aanbod van je eigen organisatie) via de link ‘Informatie aanpassen’ op de Sociale Kaart Flevoland.

Illustratie Almere skyline